Spor ve Sanat İçerikli Kulüpler

Bi 'Müzik Kulübü

Müzik konusunda deneyime sahip öğrencilerin,bilgi ve donanımlarını diğer arkadaşlarıyla paylaşan ve sahne alan bir gruptur.

atanurkeremayik@gmail.com

Bisiklet Kulübü

Bisiklet sevgisi kazandırmak ve yaygınlaştırmak, ayrıca bisikletin sağlıklı, ekonomik ve çevreci bir ulaşım aracı olduğu konusunda bilinç ve farkındalık yaratmak.

baraydatunca@gmail.com

Dans Kulübü

Latin ve Hip Hop dansları konusunda eğitim verir ve yarışmalara katılır.

bilgidanceclub@gmail.com

Dağcılık Kulübü

Dağcılık başta olmak üzere trekking ve kampçılık deneyimi kazandırır, günü birlik geziler ve uzun süreli kamplar düzenler.

serdargucsav@gmail.com

BİLGİ Extreme

Rüzgar ve dalga sörfü, kite sörf, snowboard gibi sporları seven ve yapmak isteyenleri biraraya getirerek, bu sporu geliştirmeye ve yaymaya çalışır.

mferhatk@gmail.com

Triatlon Kulübü

Triatlon sporunu seven ve yapmak isteyenleri biraraya getirerek, bu sporu geliştirmeye ve yaymaya çalışır.

mert.akturk@bilgiedu.net

Yelken Kulübü

Yelken sporunu ve denizciliği seven ve yapmak isteyen gençleri biraraya getirmeyi amaçlar ve müsabakalara katılır.

bilgi@bilgiyelken.com

İlber.gunduz@gmail.com

Riders Of BİLGİ

Riders of Bilgi; motorsiklet kültürünü Türkiye'nin genç nüfusuna doğru bir şekilde yaymayı amaçlar.

kinsun.d@gmail.com

Sualtı Kulübü BİSUS

Sualtı yaşamını ve dalış sporunu sevdirmek, dalış için gerekli altyapıyı ve eğitimi sağlayarak dalış gezileri düzenlemek amacındadır.

berfinmollavelioglu@gmail.com

Kültür Sanat Kulübü

Kültür sanat faaliyetlerini takip etmek üzere kurulmuştur.

reyyankaracalar@gmail.com

Santral Metal Kulübü

Rock ve metal tarzı müzikleri sevenleri biraraya toplayarak ortak etkinlikler yapar.

oykuuzuncarsili@gmail.com

Karma Dövüş Sanatları Kulübü

Kendini fiziksel olarak savunma, fiziksel ve zihinsel gelişim sağlamak amacıyla çalışır.

emreminic@gmail.com

Kürek Kulübü

Denizciliği sevdirir, kürek, kano-kayak sporlarında eğitim vererek okul takımı oluşturup, yarışmalara katılır.

adem.korkutur@bilgiedu.net

Orienteering Club

Oryantiring (koşarak hedef bulma) sporuna ilgili öğrencilere başlangıç eğitimi sağlar ve oryantiring müsabakalarına katılmak amacıyla çalışmalar yapar.

burak.savas@bilgiedu.net

E-Spor Kulübü

E-Spor kavramını tanıtmak, bilgisayar ve konsol oyunlarıyla ilgilenen öğrencileri biraraya getirmek ve çeşitli etkinlikler yapmayı hedefler.

yosun.goral@bilgiedu.net

Satranç Kulübü

Satranç sporunda kendini geliştirmek isteyenleri biraraya getirir ve müsabakalarda kurumu temsil ederler.

burakuysal3455@outlook.com

BİLGİ Okçuluk

Okçuluk sporuna ilgili öğrencilere okçuluk başlangıç eğitimi sağlamak ve BİLGİ okçuluk takımına öğrenci yetiştirmek.

uygunerbeste@gmail.com

BİLGİ Running Crew

Haftalık İstanbul'un çeşitli yerlerinde koşu düzenlemek, İstanbul ve çeşitli illerde düzenlenen müsabakalarda koşularda yer almaktır.

aybarsdoker@gmail.com

Halk Dansları Kulübü

Halk danslarına ve kültürlerine olan ilginin, eğitim alarak geliştrilmesi.

selin.sarlak@bilgiedu.net