Sosyal Sorumluluk ve Hobi Kulüpleri

AKUT Öğrenci Topluluğu

Doğal afet bilincini yerleştirmek, deprem, sel, çığ ve benzeri olaylardan en az zararla nasıl çıkılacağı bilincini, bilgisini ve becerisini vermek için kurulmuştur.

recnamorcenn@gmail.com

Toplum Gönüllüleri (TOG)

Gençler için gençlerle birlikte toplumsal barış ve daha iyi bir toplum gayesiyle çalışan Toplum Gönüllüleri Vakfı’nın 126 örgütlenmesinden biri olan Bilgi Üniversitesi Toplum Gönüllüleri Kulübü, kendi yerelinde de bu gayelerle faaliyet göstermeyi amaçlamaktadır.

cansu-onen@hotmail.com

Muggle Quidditch

Bu sporu tanıtmak ve Muggle Quidditch liginde yer alıp oynamak amacıyla çalışır.

ayca.turan@bilgiedu.net

Hayalimi Paylaş

“Bir Dilek Tut Derneği, Make-A-Wish® Türkiye; hayati tehlike taşıyan bir hastalıkla mücadele eden 3 - 18 yaş arası çocukların kalplerinde yaşattıkları dilekleri gerçekleştirmektedir.

melissa.asci@bilgiedu.net

Ultraaslan Bilgi Kulübü

Kulüp taraftarlarına yönelik etkinlikler düzenler, taraftar olma bilinci aşılamak için birlikte maçlara gider.

duyan.drk@gmail.com

Açık Kapı Kulübü

Şiddet ve travmaların önlenmesi konusunda bilgilendirici çalışmalar yapar.

tmaytac@gmail.com

Friendly Gathering

Öğrencilerin eğlenceli ve paylaşımcı bir eğitim yaşamı sürmesini hedefleyen etkinlikler üretir.

alphelva@gmail.com

Food and Travel Club

Ülkemizde gastronomi alanında yerel lezzetlerimizin zenginliğini açığa çıkarmak ve üyelerimizin damak tadına duydukları yoğun ilgiye cevap vermek amacıyla kurulacak olan Food&travel kulübü , doğa ve kültür varlıklarımız kadar mutfak ve lezzet konusuna da yoğunlaşacak.

gurpinarnevin@ gmail.com

Genç Tema

Ülke topraklarımızı tehdit eden erozyon ve çölleşme tehlikesine dikkat çekmek ve toprakla birlikte dünya üzerindeki ekosistemi oluşturan su, orman, biyolojik çeşitlilik gibi tüm doğal varlıkların korunması ve insan kaynaklı iklim değişikliğine dair politikaların ve toplumsal bilincin oluşturulması için çalışmak kulübün amaçlarıdır.

melisaefe@hotmail.com

Uni TS

zafer.sen@bilgiedu.net

Amacı Olmayan Kulüp

Farklı Düşüncelere sahip insanları bir araya getirip güzel vakit geçirmelerini ve fikir alışverişi yapmalarını sağlamak.

noobfla63@gmail.com

Barınakta Hayat Var

Sokaklarda ve barınaklardaki hayvanların durumuyla ilgili araştırmalar yapar ve kamuoyu yaratır, biliçlendirme için çalışır.

yagmurerbasan@gmail.com

Bilim Kurgu ve Fantazi Kulübü

Bilim kurgu ve fantazi edebi türü ile ilgili etkinlik ve bilgi paylaşımını amaçlar.

eceesevinc@gmail.com

bilgibilimkurgu@gmail.com

Engel-siz Bilgi Kulübü

Her bireyin potansiyel bir engelli olduğu düşüncesi ile engellilerle kaynaşmayı, onlarla buluşmayı, onları dinleyip projeler üretmeyi amaçlar.

yagizalpsenel@hotmail.com

Gezi ve Etkinlik Kulübü

Eğlence ve kültür amaçlı çeşitli geziler ve etkinlikler düzenler.

mustafaeredata@gmail.com

Robotics Kulübü

Robotik alanda araştırmalar ve projeler yapar.

ataberk55@gmail.com

TED Kolejliler Kulübü

TED ruhunu üniversitede yaşatmak ve farklılıklarını ortaya koymak amacıyla kurulmuştur.

melisavargi@gmail.com

Fenerbahçeliler Kulübü

Fenerbahçe çatısı altında toplanacak öğrencilerin sosyal faaliyetler ile kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunmaktır.

Melih.fb@hotmail.com

Yeşil Sevenler Kulübü

Doğanın keşfedilmemiş taraflarını keşfetmek, yeni kültürleri tanımak, doğayla iç içe yaşamak, doğanın ve yeşilin olduğu her yere sahip çıkmaktır.

yasin.gokden@gmail.com

The Internationals

Tüm yabancı öğrencilerin kaynaşması ve kültürlerini tanıtmak için sosyal etkinlikler düzenlemeyi amaçlar.

Yasmin.Haidar@bilgiedu.net

BİLGİ Hukuk S.O.S.K

Sosyal sorumluluk bilincini artırıcı aktiviteler yapmak.

larissabapucoglu@outlook.com

Yardım Eli Sosyal Yardımlaşma Kulübü

İhtiyaç sahiplerine en doğru ve yeterli şekilde yardımda bulunmayı amaçlar.

ebrugunes.eg@gmail.com

BİLUM

Sosyal sorumluluk alanında vakıflarla ortak çalışmalar yapmak amacıyla kurulmuştur.

lalinelkatip@gmail.com

BİLGİ Station

Tecrübelerin genç nesillere iletilmesi için video ve sosyal medya yolu ile duyurur. Hayvanlar için sosyal sorumluluk projeleri oluşturur.

yasin.ozvar@yandex.com

Bilgili Kartallar

Okulda öğrenci olan Beşiktaş taraftarlarını tek bir çatı altında toplamak.

ftapan96@gmail.com

Gezi ve Fotoğrafçılık Kulübü

İstanbul Bilgi Üniversitesi'ni temsilen çeşitli tarihi ve ekolojik önemi olan yerleşkelere geziler düzenlemek. Öğrenciler arasında fotoğraf ve gezi buluşmaları düzenlemek.

sozenbey@gmail.com

BİLGİ Kızılay

Sosyal dayanışma bilincinin sağlanması, Kızılay'ın benimsenmesi, faaliyetlere katılımı özendirmek ve kanaat önderleri ile söyleşiler düzenleyerek gelişimi sağlamak.

alperenfurkanalper@gmail.com