Mezuniyet Törenleri Duyurusu

30 Mayıs 2017, Sal

Değerli Öğrencilerimiz,

Yüksek katılımdan dolayı kampüste oluşabilecek operasyonel zorluklar, kıyı amfinin olası kötü hava şartlarına açık olması, törenlere ailelerden daha yoğun katılımının sağlanabilmesi gibi nedenlerle mezuniyet törenlerinin kampüs dışı bir alanda yapılması planlanmıştı. Planın üniversite içerisinde duyulması üzerine sizlerden gelen geri bildirimler dikkate alınarak, mekan ile ilgili değişikliğe gidilmiş, 2017 Mezuniyet Törenleri’nin 5-10 Temmuz tarihleri arasında santralistanbul Kampüsü’nde gerçekleştirilmesine karar verilmiştir.

Kampüs otopark alanında elimizde olmayan nedenlerden dolayı oluşabilecek yoğunluğu göz önünde bulundurarak hazırlıklarınızı yapacağınız için şimdiden teşekkür eder, güzel bir mezuniyet töreni dileriz.